Listamester

外掛說明

Hogyan kell használni?

Az “Űrlapok” menüpont alatt találod az összes, a ListaMester fiókodban az új űrlapvarázslóval létrehozott űrlapjaidat.

ID = Az űrlap száma
Név: Az űrlap neve, ahogy elnevezted a ListaMester fiókodban, amikor létrehoztad
Csoport: Annak a csoportnak a neve, amihez létrehoztad az űrlapot (Figyelem: Egy csoporthoz tartozhat több űrlap is!)
Shortcode: Kód az űrlap beillesztéséhez a honlapodba

A beillesztés módja 4 féle lehet.

A javascript beillesztési mód egyetlen sor kódot illeszt be, ami a legtöbb esetben jól működik, és szabványos módon illeszti be az űrlapot. Előfordulhat viszont, hogy bizonyos sablonok erőszakos CSS szabályai felülírnak valamilyen formázási szabályokat az űrlapban, és picit változik a külalakja. Ez az ajánlott beillesztési mód.
A html beillesztési mód html kódot illeszt az oldalba, annak CSS szabályaival együtt. Ez nem teljesen szabványos, de jelenleg minden böngészőben működik. Akkor érdemes használni, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a kódok ott legyenek az oldalban, mert pl. picit módosítani is szeretnéd. Figyelem! Ez egy veszélyes módszer, mert a szövegszerkesztő hajlamos a kódokat megváltoztatni. Csak haladó felhasználóknak vagy profi webdizájnereknek ajánljuk ezt a beillesztési módot.
A legbiztonságosabb módszer egyértelműen az iframe, ami egy aloldalban tölti be az űrlapot. Ez bármilyen környezetben pontosan ábrázolja az űrlapot, és garantáltan jól működik, mert a ListaMester kódjait változatlan formában és üres CSS környezetben hozza be. Hátránya, hogy a köszönő oldal is benne marad az űrlap dobozában (nem lehet belőle kimenni). Emiatt sokan nem szeretik, de ezt ajánljuk, ha a javascript beillesztéssel gondok lennének.
Exit popup. Az űrlap akkor ugrik fel, amikor az olvasó elhagyja az oldalt. Javascript alapú beillesztéssel működik.
A kiválasztott űrlap beillesztéséhez másold ki az űrlap shortcode-ját a szögletes zárójelekkel együtt, majd másold be a honlapodon a tartalomba oda, ahova szeretnéd beilleszteni!

安裝方式

Telepítés: az “Új bővítmény hozzáadása” menüponton keresztül a .zip fájl feltöltésével

常見問題集

Hol kaphatok segítséget a bővítménnyel kapcsolatban?

Bővebb információk itt: https://www.listamester.hu/utmutato-listamesterhez/urlapok/feliratkozasi-urlap-beillesztese-wordpress-honlapba

使用者評論

這個外掛目前沒有任何使用者評論。

參與者及開發者

以下人員參與了開源軟體〈Listamester〉的開發相關工作。

參與者

將〈Listamester〉外掛本地化為台灣繁體中文版

對開發相關資訊感興趣?

任何人均可瀏覽程式碼、查看 SVN 存放庫,或透過 RSS 訂閱開發記錄